ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.