ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Sinyal Multifungsi SPD

  • TRSS-RJ45-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-24 Rak-dipasang Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45-24 1000MPOE jaringan alat panyalindungan kilat (Gigabit POE alat panyalindungan kilat, catu daya Ethernet alat panyalindungan kilat), dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, bari minuhan sarat tina IEEE802.3AT, ngagunakeun kualitas luhur, ngurangan tinggi. alat panyalindungan Surge kapasitas, kapasitansi simpang ultra-low, struktur matriks dioda recovery ultra-gancang, saringan jaringan, jsb nyadiakeun panyalindungan tingkat kasar-énergi tinggi jeung panyalindungan rupa low-énergi pikeun garis data.Cocog pikeun server anu nganggo genep jinis kabel jaringan pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal jaringan dina waktos anu sami., Wireless AP, kaméra jaringan, switch jaringan jeung panyalindungan surge alat komunikasi séjén, desain terpadu terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRSS-RJ45-16 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-16 Rak-dipasang Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45-16 1000MPOE jaringan alat panyalindungan kilat (Gigabit POE alat panyalindungan kilat, Ethernet catu daya alat panyalindungan kilat), dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, bari minuhan sarat tina IEEE802.3AT, ngagunakeun kualitas luhur, ngurangan tinggi. alat panyalindungan Surge kapasitas, kapasitansi simpang ultra-low, struktur matriks dioda recovery ultra-gancang, saringan jaringan, jsb nyadiakeun panyalindungan tingkat kasar-énergi tinggi jeung panyalindungan rupa low-énergi pikeun garis data.Cocog pikeun server anu nganggo genep jinis kabel jaringan pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal jaringan dina waktos anu sami., Wireless AP, kaméra jaringan, switch jaringan jeung panyalindungan surge alat komunikasi séjén, desain terpadu terpadu, gampang pikeun masang.