Kilat

Sistem panyalindungan

Rod Kilat

Rod kilat mangrupikeun hiji komponén tina sistem panyalindungan kilat. Rod kilat meryogikeun sambungan ka bumi pikeun ngalaksanakeun fungsi pelindungna.

The lightning rod is a single component of the lightning protection system. The lightning rod requires a connection to earth to perform its protective function.

Kami ngan ukur fokus kana produksi, R&D, desain sareng penjualan SPDs.

Nyayogikeun jasa OEM sareng ODM

Pilih Sareng Konpigurasikeun SPD Anu Leres Pikeun Ngajaga Peralatan Anjeun Tina Surgo Kilat.

Ngeunaan

Thor Listrik

Thor sadayana ngeunaan ngajaga ngalawan épék anu ngarusak tina transien listrik. Éta mangrupikeun tujuan sareng misi kami pikeun ngahubungkeun tantangan palanggan sareng solusi sareng produk anu saé harga anu saé, réngsé ku layanan palanggan anu teu aya tandinganna sareng dukungan téknis.

Dilebetkeun dina 2006, Thor Electric Co., Ltd. parantos ngawangun sadayana pikeun nawiskeun sababaraha solusi sareng produk panyalindungan surge anu inovatif sareng dipercaya.

 

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Solusi pikeun gedong

    Lonjakan - résiko anu diremehkeun Lonjakan mangrupikeun résiko anu sering diremehkeun. Pulsa voltase ieu (transien) anu ngan ukur nyandak detik saatos disababkeun ku serangan kilat langsung, caket sareng jarak jauh atanapi operasi switching tina utilitas listrik. Kilat langsung sareng caketna mogok Langsung atanapi caket ...

  • Simposium Perlindungan Kilat Internasional ka-4

    Konperénsi Internasional ka 4 ngeunaan Perlindungan Kilat bakal diayakeun di Shenzhen Cina 25 Oktober nepi ka 26 Oktober. Konperénsi Internasional ngeunaan Perlindungan Kilat diayakeun pikeun kahiji kalina di Cina. Palaku pelindung kilat di Cina tiasa lokal. Ilubiung dina profesor kelas dunya ...

  • Lonjakan sareng panangtayungan

    Karuksakan anu disababkeun ku transisi listrik atanapi lonjakan mangrupikeun panyabab utama kagagalan peralatan listrik. Sawatara listrik mangrupikeun pulsa énergi anu pondok, anu dilarapkeun kana sistem kakuatan normal pas sirkuit dumadakan parobihan. Éta tiasa sumping tina rupa-rupa haseum ...