Kilat

Sistim panyalindungan

Petir

Rod kilat mangrupikeun komponén tunggal tina sistem panyalindungan kilat.Rod kilat merlukeun sambungan ka bumi pikeun ngalakukeun fungsi pelindung na.

The lightning rod is a single component of the lightning protection system. The lightning rod requires a connection to earth to perform its protective function.

Urang ukur difokuskeun produksi, R&D, desain jeung jualan SPDs.

Nyadiakeun jasa OEM na ODM

Pilih Sareng Konpigurasikeun SPD Anu Bener Pikeun Ngajagi Peralatan Anjeun Tina Petir.

Ngeunaan

Thor Éléktronik

Thor téh sadayana ngeunaan ngajaga ngalawan épék ngaruksak tina transients kakuatan.Éta tujuan sareng misi kami pikeun nyambungkeun tantangan palanggan kami kalayan solusi sareng produk anu berkualitas tinggi, harga anu pas - réngsé ku layanan palanggan anu teu aya tandingan sareng dukungan téknis.

Didirikeun taun 2006,Thor Electric Co., Ltd.geus diwangun sagalana pikeun nawarkeun rupa-rupa solusi panyalindungan surge inovatif tur dipercaya jeung produk.

 

panganyarna

WARTA

  • Struktur rod kilat

    The rod kilat diwangun ku tilu bagian: alat hawa-terminasi, grounding handap-konduktor jeung awak grounding.Alat-terminasi hawa umumna didamel tina baja buleud atanapi pipa baja kalayan diaméter 15 dugi ka 20 mm sareng panjangna 1 dugi ka 2 m.Dina cuaca badai, nalika energized ...

  • Diajar detil ngeunaan apdet ayeuna Pasar Surge Protection Device (SPD) 2022, status pangembangan pamaén top

    Laporan Panaliti Anyar ngeunaan Pasar Alat Perlindungan Surge (SPD), Panutup Tinjauan Pasar, Dampak Ékonomi Kahareup, Kompetisi Pabrikan, Pasokan (Produksi) sareng Analisis Konsumsi Ngartos dampak COVID-19 dina pasar alat panyalindungan surge (SPD) sareng analis kami ngawaskeun glob...

  • Kumaha alat panyalindungan surge jalan?

    Nalika tegangan surge lumangsung, pelindung surge geuwat megatkeun sambungan catu daya.Pelindung surge sapertos kieu khususna calakan, rumit, sareng sacara alami langkung mahal, sareng umumna jarang dianggo.Jenis pelindung surge ieu umumna didamel tina sensor ayeuna.Komposisi ...

  • Dimana alat panyalindungan surge dipasang dina kotak distribusi

    Ieu mangrupikeun alat panyalindungan surge anu dipasang dina kotak distribusi Alat panyalindungan surge tiasa langsung ngaleungitkeun surge kilat anu nyerang sistem catu daya, supados bédana poténsial jalur umumna konsisten, ku kituna sababaraha urang nyebatna equipotential...

  • Beda antara modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat

    Jeung deepening tina Internet, hirup jeung karya dulur urang ogé hartina datangna jaman data calakan, nu ogé promotes kamar komputer puseur data.Masalah panyalindungan kilat sigana beuki penting, jadi analisis utama modul panyalindungan kilat a ...