Pasar-pasar

Éropa:Jérman, Britania Raya, Perancis, Dénmark, Swiss, Swédia, Finlandia, Lituania, Norwégia, Austria, Italia, Portugal, Spanyol, Polandia, Walanda, Yunani, Éstonia, Céko, Bélgia…….

Amérika:Amérika Sarikat, Mexico jeung Brazil

Afrika:Afrika Kidul

Asia:Filipina, Hong Kong jeung Singapura

Oceana:Australia jeung Selandia Anyar