ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Coaxial surge Arrester

  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    TRSW-SMA Coaxial surge Arrester

    TRSW-SMA coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    TRSW-UHF Coaixal surge Arrester

    TRSW-UHF coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSW-FL10 Coaxial Surge Arrester

    TRSW-FL10 Coaxial surge Arrester

    TRSW-FL10 coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.

  • TRSW-TNC Coaixal Surge Arrester

    TRSW-TNC Coaixal surge Arrester

    TRSW-TNC coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSW-N Coaixal Surge Arrester

    TRSW-N Coaixal surge Arrester

    TRSW-N coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSW-F Coaixal Surge Arrester

    TRSW-F Coaixal surge Arrester

    TRSW-F coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.