TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk              Alat pelindung gelombang THOR seri (singgetna: SPD, alias: surge protector, surge arrester) cocog pikeun industri ieu sapertos keuangan pamaréntah sareng asuransi komputer hostna, komputer terminal, server modem sareng transceiver anu misi trans kabelna 9,15 pim atanapi cableremote-sensing, remote-teting tina parangkat panganteur gaya D. pangaruhna bakal ngirangan kasusah parangkat lunak sareng dware pikeun datang ngajempolan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami