TRSS-DB9 Serial Port Signal surge Arrester papayung

Katerangan pondok:

TRSS-DB9 sinyal data serial alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) DB runtuyan surge papayung dirancang nurutkeun IEC jeung standar GB.Ieu utamana dipaké dina kabel sensing jauh, telemétri, kadali jauh, jsb nyadiakeun alat garis-ka-garis kalawan D-tipe port serial, panyalindungan surge antara garis jeung taneuh, dilarapkeun ka zona panyalindungan kilat 1-2 jeung 2-3 zone, gampang pikeun masang, euweuh pangropéa.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk             

TRSS-DB9 sinyal data serial alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) DB runtuyan surge papayung dirancang nurutkeun IEC jeung standar GB.Ieu utamana dipaké dina kabel sensing jauh, telemétri, kadali jauh, jsb nyadiakeun alat garis-ka-garis kalawan D-tipe port serial, panyalindungan surge antara garis jeung taneuh, dilarapkeun ka zona panyalindungan kilat 1-2 jeung 2-3 zone, gampang pikeun masang, euweuh pangropéa.

1. Seri TRSS serial port data sinyal alat panyalindungan kilat bisa dipasang dina zona LPZ0-1 atawa langsung disambungkeun dina séri ka tungtung input sinyal tina alat nu ditangtayungan (atawa sistem).

3. Paké sambungan kawat shortest mungkin pikeun grounding tina arrester kilat.Protéktor ieu grounded ku grounding terminal, sarta kawat grounding kudu disambungkeun ka kawat grounding panyalindungan kilat (atawa cangkang alat nu ditangtayungan).Kawat shielded sinyal bisa langsung disambungkeun ka terminal taneuh.

4. Penangkap kilat henteu peryogi pangropéa jangka panjang nalika dipasang dina kaayaan anu henteu ngaleuwihan sarat, ngan ukur pangropéa rutin sistem;upami aya masalah sareng pangiriman sinyal nalika dianggo, pangiriman sinyal bakal normal deui saatos pelindung surge diganti., Nunjukkeun yén papayung surge geus ruksak sarta perlu repaired atawa diganti.

fitur produk

1. instalasi merenah tur euweuh pangropéa diperlukeun.

2. Lamun surge kilat nyerang, aya teu kudu eureun pakakas listrik, sarta eta moal mangaruhan operasi normal pakakas.

3. Desain penampilan téh novél, polumeu leutik, sarta instalasi nyaeta merenah.

4. Leungitna sisipan low (≤0.3db).

5. Laju transmisi tinggi, sarta rentang frékuénsi pamakéan badag.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk