TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge Protector

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV sirkuit katutup, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun fitur-fitur sistem sinyal pangiriman anu amplitudo sinyal low, frékuénsi transmisi tinggi, kamampuan anti jamming lemah sareng gampang musnah ku tegangan dilangkungan ku guludug, produk ieu leungit tina coaxialinterfacce, sapertos BNC


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami