TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge papayung

Katerangan pondok:

TRSS-BNC + 1 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

TRSS-BNC + 1 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.

Fitur

1. Babandingan gelombang nangtung leutik, sarta leungitna sisipan low (≤0.2 db);
2. Laju transmisi High jeung rentang frékuénsi lega pamakean;
3. Lamun panarajangan kilat jeung surges narajang, aya teu kudu eureun pakakas listrik, sarta teu mangaruhan operasi normal tina parabot normal;

Métode pamasangan alat panyalindungan kilat video definisi tinggi coaxial

1. runtuyan ieu arresters kilat sinyal video bisa langsung dipasang dina runtuyan dina tungtung hareup alat nu ditangtayungan (atawa sistem).
Alat (atawa sistem) sacaket mungkin.
2. Terminal input (IN) tina arrester kilat disambungkeun ka garis sinyal, sarta terminal kaluaran (OUT) disambungkeun ka alat nu ditangtayungan.Teu bisa dibalikkeun.
3. Kawat pe tina alat panyalindungan kilat kudu disambungkeun kana taneuh tina sistem panyalindungan kilat kalawan equipotentiality ketat, disebutkeun eta bakal mangaruhan kinerja gawé.
4. produk nu teu merlukeun perawatan husus.Coba mun lean di sisi parabot saloba mungkin salila instalasi;nalika sistem kerjana lepat sareng panangkap kilat disangka, panangkap kilat tiasa dicabut teras dipariksa.Upami éta disimpen deui ka kaayaan sateuacan dianggo, éta kedah diganti.Alat panyalindungan kilat.
5. Paké sambungan kawat shortest mungkin pikeun grounding tina arrester kilat.Alat panyalindungan kilat grounded ku grounding terminal, sarta kawat grounding kudu disambungkeun ka kawat grounding panyalindungan kilat (atawa cangkang alat nu ditangtayungan).Kawat shielded sinyal bisa langsung disambungkeun ka terminal taneuh.
6. Pamasangan pelindung kilat henteu ngabutuhkeun pangropéa jangka panjang nalika dipasang dina kaayaan anu henteu ngaleuwihan sarat.Ieu ngan merlukeun pangropéa rutin tina sistem;upami aya masalah sareng pangiriman sinyal nalika dianggo, pangiriman sinyal bakal normal deui saatos pelindung kilat diganti.Ieu ngandung harti yén pelindung kilat ruksak sarta kudu repaired atawa diganti.

Pancegahan pikeun pamasangan coaxial high-definition video lightning arrester

1. Sadaya palabuhan tina tungtung kaluaran tina arrester kilat disambungkeun ka alat nu ditangtayungan;
2. Ulah nyambungkeun input jeung kaluaran garis sabalikna atawa wrongly, jeung inget teu digawekeun ku listrik;
3. The ngadeukeutan alat panyalindungan kilat dipasang ka tungtung hareup alat ditangtayungan, nu hadé pangaruh;
4. alat-alat nu perlu inspected rutin, sarta produk kudu diganti langsung saatos deterioration;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami