TRSS-485 Control Signal Surge Protectors

Katerangan pondok:

TRSS Industrial control signal lightning protectors dipaké pikeun nangtayungan jalur komunikasi-speed tinggi sénsitip tina karuksakan disababkeun ku kilat ngainduksi tegangan, gangguan kakuatan, ngurangan éléktrostatik, jsb Alat panyalindungan kilat sinyal adopts circuit panyalindungan multi-tingkat, milih komponén kawentar dunya, sarta dijieun ku téhnologi produksi canggih.Cai mibanda ciri kapasitas ayeuna badag, tingkat tegangan residual low, respon sénsitip, kinerja stabil, sarta operasi dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk

TRSS Industrial control signal lightning protectors dipaké pikeun nangtayungan jalur komunikasi-speed tinggi sénsitip tina karuksakan disababkeun ku kilat ngainduksi tegangan, gangguan kakuatan, ngurangan éléktrostatik, jsb Alat panyalindungan kilat sinyal adopts circuit panyalindungan multi-tingkat, milih komponén kawentar dunya, sarta dijieun ku téhnologi produksi canggih.Cai mibanda ciri kapasitas ayeuna badag, tingkat tegangan residual low, respon sénsitip, kinerja stabil, sarta operasi dipercaya.

Instalasi jeung perawatan

1. Alat panyalindungan kilat disambungkeun dina runtuyan antara alat ditangtayungan jeung saluran sinyal.
2. Terminal input (IN) tina arrester kilat disambungkeun ka saluran sinyal, sarta terminal kaluaran (OUT) disambungkeun ka terminal input alat ditangtayungan, sarta teu bisa dibalikkeun.
3. Reliably nyambungkeun kawat taneuh tina alat panyalindungan kilat jeung kawat taneuh tina sistem panyalindungan kilat.
4. produk ieu teu merlukeun perawatan husus.Nalika alat panyalindungan kilat disangka teu tiasa dianggo, alat panyalindungan kilat tiasa dicabut teras dipariksa.Upami sistem balik deui ka normal saatos sistem dibalikkeun ka kaayaan sateuacan dianggo, alat panyalindungan kilat kedah diganti.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami