TRSS-485 Kontrol Lonjakan Sinyal Kontrol

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk Alat panyalindungan lonjakan THOR séri RS485 cocog pikeun komunikasi spékiallin / sinyal kadali jauh / ulang, sinyal uji ote sakumaha RS232, RS485


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami