TRSC kilat counter

Katerangan pondok:

Counter kilat cocog pikeun ngitung jumlah arus ngaluarkeun kilat tina rupa-rupa alat panyalindungan kilat.The cacah kali dua digit, nu expands fungsi nu ukur diitung dina unit kaliwat, nepi ka 99 kali.Counter kilat dipasang dina modul panyalindungan kilat anu kedah ngaleupaskeun arus kilat, sapertos kawat taneuh alat panyalindungan kilat.Arus cacah awal nyaéta 1 Ka, sareng arus cacah maksimum nyaéta 150 kA.Kagagalan listrik dina counter kilat tiasa ngajagi data dugi ka 1 bulan.The counter kilat dilengkepan trafo ayeuna.


Rincian produk

Tag produk

     

 

bubuka produksi:

Gagal sistem lumangsung.Ngaganti parabot mahal.Sering anu ngabalukarkeun masalah tetep undetermined.Karuksakan kilat sering halus sareng anu nyababkeun kagagalan anu teu didokumentasikeun.The Lightning strike counter ngalacak sabaraha kali hiji fasilitas atawa alat ngalaman serangan langsung sarta bisa mantuan dina nangtukeun kabutuhan alat kaamanan tambahan kayaning grounding, surge suppression, sarta panyalindungan kilat.

Counter serangan kilat cocog pikeun ngitung jumlah arus ngaluarkeun kilat tina rupa-rupa alat panyalindungan kilat.The cacah kali dua digit, nu expands fungsi nu ukur diitung dina unit kaliwat, nepi ka 99 kali.Counter kilat dipasang dina modul panyalindungan kilat anu kedah ngaleupaskeun arus kilat, sapertos kawat taneuh alat panyalindungan kilat.Arus cacah awal nyaéta 1 Ka, sareng arus cacah maksimum nyaéta 150 kA.Kagagalan listrik dina counter kilat tiasa ngajagi data dugi ka 1 bulan.The counter kilat dilengkepan trafo ayeuna.

Nalika masang sareng nganggo, nempatkeun inti trafo ayeuna kana kawat pe pelindung surge, sareng mimpin dua kawat pisan tina coil trafo kana terminal 5 sareng 6 counter kilat sareng sambungkeun aranjeunna pageuh.Nalika surge lumangsung, pelindung surge discharges arus kilat kana taneuh, sarta trafo induces arus kilat.Saatos sampling, éta gandeng ka loket.Saatos counter ngolah sinyal kilat ngaliwatan sirkuit terpadu internal, eta dipintonkeun dina tube digital LED.Pindah pikeun mintonkeun jumlah arus ngurangan kilat.

Kontra arus sambaran petir ngagaduhan genep tiang pengikat.Dua pos mengikat 1, 2 disambungkeun ka N sarta L kawat nyadiakeun kakuatan ngecas pikeun loket;tengah 3 jeung 4 dua pos mengikat, pondok-circuit counter pikeun ngareset counter;5, 6 dua Dua terminal ngarah kana dua kawat tina coil trafo ayeuna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami