Kontra Kilat TRSC

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk            Kabel TRSC mangrupikeun tali trafo kana loop taneuh, trafo dua terminal intolightning counter 5,6 terminal sambung pageuh, pencét saklar tampilan, tiasa mendakan nomer kilatcounter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami