Alat Perlindungan Lonjakan TRS9

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk Alat panyalindungan lonjakan seri TRS9 (saterasna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya sanésna, éta ngajagi teu langsung sareng pangaruh langsung atanapi sakedik sapertos desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareureuwas, pamasangan anu dipasang dina jero rohangan, voltase-diwatesan. SPD nahan panyambungna di jero, teras kagagalan SPD ngarecahna ku pemanasan, disconnector tiasa ngaleungitkeun bentukna grid kakuatan sacara otomatis, sareng nunjukkeun sinyal indikasi, nalika SPD tiasa dianggo leres, tampilan jandela katingali héjo, ltdisplay beureum nalika éta ngarecah sareng pegatkeun sambungan.1P + N, 2P + N, 3P + N spd diwangun ku 1P, 2P, 3P SPD + NPE modul panyalindungan enol, dilarapkeun ka TN-S 、 TN-CS sareng anu sanés sistem suplaiPamasangan produkKalayan pemasangan DIN-rail standar 35mm, nyambungkeun konduktor terdampar tambaga nyaéta 2.5 ~ 35 mm ². Di payuneun SPD unggal tihang kedah dijaga panyalindungan -damel sekering atanapi miniatur circuit breakerlightning SPDprotection ayeuna, saatos ngarecahna SPD kana perlindungan sirkuit pondok. SPD install dina dijagaan garis (alat) ka payun sareng c onnected kana jalur suplai. Produk kelas dipasang dina garis pamasukan bumi anu nyiptakeun kotak distribusi arus lonjong ageung. B, produk kelas C paling dipasang dina kotak distribusi lantai, produk kelas D caket ka payun - peralatan tungtung anu langkung alit bedah, tempat résidu résidu langkung alit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami