TRS9 Surge Protection Alat

Katerangan pondok:

TRS9 runtuyan alat panyalindungan surge (hereinafter disebut SPD) anu cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun tegangan nepi ka 380v LT, TT, TN-C, TN-S, TN-CS jeung sistem catu daya sejen, éta ngajaga mun teu langsung jeung Pangaruh cahaya langsung atanapi desain transien anu sanés dina tegangan SPD nurutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.


Rincian produk

Tag produk

Prinsip kerja alat panyalindungan surge:
The arresters surge ilaharna dihartikeun salaku SPDs (Surge Protection Devices), mangrupakeun alat dirancang ngajaga sistem listrik jeung alat ngalawan overvoltages fana jeung dorongan kayaning nu disababkeun ku panarajangan kilat jeung switching listrik.
Fungsina nyaéta pikeun ngalihkeun arus atanapi arus impuls anu dibangkitkeun ku tegangan kaleuleuwihan ka bumi/tanah, ku kituna ngajagi alat-alat di hilir.
SPD dipasang paralel sareng garis listrik pikeun dijagi.Dina tegangan dipeunteun mains, aranjeunna tiasa dibandingkeun sareng sirkuit kabuka sareng gaduh impedansi anu luhur dina tungtung.
Dina ayana hiji overvoltage, impedansi ieu ragrag kana nilai pisan low, nutup sirkuit ka bumi / taneuh.
Sakali overvoltage parantos réngsé, impedansi naék deui gancang ka nilai awal (luhur pisan), uih deui ka kaayaan loop terbuka.

Tipe 2 SPD mangrupikeun sistem panyalindungan utama pikeun sadaya pamasangan listrik tegangan rendah.Dipasang dina unggal switchboard listrik, éta nyegah panyebaran overvoltages dina pamasangan listrik sareng ngajagi beban.

Alat pelindung surge Tipe 2 (SPDs) dirancang pikeun ngajagi pamasangan listrik sareng alat sénsitip ngalawan lonjakan teu langsung sareng mastikeun tingkat panyalindungan anu handap (Kaluhur).

Alat pelindung surge Tipe 2 nyadiakeun panyalindungan éféktif ngalawan variabel gangguan dinamis ieu.Naha di lingkungan industri atanapi di gedong padumukan, panyalindungan tipe 2 mastikeun panyalindungan dasar pikeun pamasangan sareng alat anjeun.

The TRS9 runtuyan tipe 2 SPDs sadia boga kapasitas ngurangan tina 80kA, 100KA, 120KA, 150KA dina single-fase atawa 3-fase konfigurasi sarta kalawan sagala rupa tegangan guna ngajaga sagala jenis sistem catu daya.

Fitur THOR Type 2 DIN-rail SPD nawiskeun réspon termal gancang sareng fungsi cut-off anu sampurna sareng nyayogikeun panyalindungan gancang sareng dipercaya pikeun sagala rupa sistem catu daya.

Diwangun ku indikasi kasalahan jandela sareng kontak alarem jauh pilihan, éta tiasa ngawas status operasi SPD sorangan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami