Alat Perlindungan Lonjakan TRS-B

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk TRS-B seri AC surge protector (anu ayeuna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltageupto 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya anu sanés, éta ngajagi teu langsung sareng pencahayaan langsung panyawat sementara samentawis desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, instalasi anu dipasang dina jero rohangan sareng voltase anu kawates. SPD nahan sambung di jero, teras kagagalan SPD ngarecahna ku langkung manaskeun, disconnector tiasa ngaleungitkeun bentuk grid powerp otomatis, sareng nunjukkeun sinyal indikasi, nalika SPD tiasa dianggo normal, katingali tampilan jandela héjo, ltdisplay beureum nalika ngarecahna sareng pegatkeun sambungan.1P + N, 2P + N, 3P + N spd diwangun ku modul perlindungan enol 1P, 2P, 3P SPD + NPE, dilarapkeun ka TN-S 、 TN-CS sareng catu daya anu sanés sistemPamasangan produkKalayan pemasangan DIN-rail standar 35mm, nyambungkeun konduktor terdampar tambaga nyaéta 2.5 ~ 35 mm ². Di payuneun SPD unggal tihang kedah dijaga panyalindungan -damel sekering atanapi miniatur circuit breakerlightning SPDprotection ayeuna, saatos ngarecahna SPD kana perlindungan sirkuit pondok. SPD install dina dijagaan garis (alat) ka payun sareng c onnected kana jalur suplai. Produk kelas dipasang dina garis pamasukan bumi anu nyiptakeun kotak distribusi arus lonjong ageung. B, produk kelas C paling dipasang dina kotak distribusi lantai, produk kelas D caket ka payun - peralatan tungtung anu langkung alit bedah, tempat résidu résidu langkung alit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami