ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Telepon sareng Sinyal Video SPD

  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV circuit-circuit, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun kana ciri-ciri sinyal sistem anu mangrupikeun amplitudo sinyal rendah, frékuénsi transmisi tinggi, lemah anti kamampuan macét sareng gampang diruksak ku tegangan anu dijempolan ku guludug sareng guncangan, ieu ...
  • TRSS-BNC Signal Surge Protector

    TRSS-BNC Signal Surge Protector

    Perkenalan produk alat pelindung surge THOR-BNC (singgetna: SPD, landian: surge protector, surge arrester) dikaluarkeun pikeun modem, fax DDN sareng telepon, anu ngajagi jaringan listrik nostshockedbythe kilat atanapi gelombang listrik langkung
  • TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 Telepon Sinyal Pelindung Lonjakan

    Perkenalan produk THOR-RJ11 series surge protection device (singgetna: SPD, landian: surge protector, surge arrester) dikaluarkeun pikeun modem, fax DDN sareng telepon, anu ngajagi jaringan listrik nostshockedbythe kilat atanapi gelombang langkung tina tegangan
  • TRSS-BNC-16 Rack-mounted Video Signal Surge Protector

    TRSS-BNC-16 Rak-dipasang Pakét Lonjakan Sinyal Video

    Perkenalan produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV circuit-circuit, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun kana ciri-ciri sinyal sistem anu mangrupikeun amplitudo sinyal rendah, frékuénsi transmisi tinggi, lemah anti kamampuan macét sareng gampang diruksak ku tegangan anu dijempolan ku guludug sareng guncangan, ieu ...
  • TRSS-BNC-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-BNC-24 Rék dipasang Network Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV circuit-circuit, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun kana ciri-ciri sinyal sistem anu amplitudo sinyalna low, frékuénsi transmisi tinggi, lemah anti kamampuan jamming sareng gampang diruksak ku tegangan anu langkung dijempolan ku guludug sareng ...
  • TRSS-BNC+2 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 2 Multi-fungsi Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV circuit-circuit, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun kana ciri-ciri sinyal sistem anu mangrupikeun amplitudo sinyal rendah, frékuénsi transmisi tinggi, lemah anti kamampuan macét sareng gampang diruksak ku tegangan anu dijempolan ku guludug sareng guncangan, ieu ...