ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Telepon sareng Sinyal Video SPD

  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge papayung

    TRSS-BNC + 1 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.
  • TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 alat panyalindungan kilat telepon dirancang luyu jeung IEC jeung standar internasional.Utamana dianggo pikeun panyalindungan kilat sareng panyalindungan overvoltage tina jalur sinyal komunikasi data telekomunikasi sareng alatna (sapertos telepon, saklar anu dikontrol program, mesin fax, ADSL, MODEN).Gampang dipasang sareng henteu peryogi perawatan khusus.
  • TRSS-BNC Signal Surge Protector

    TRSS-BNC Signal Surge Protector

    TRSS-BNC sinyal vidéo alat panyalindungan kilat utamana dipaké pikeun panangtayungan surge tina sistem transmisi televisi kabel jeung alat sistem monitoring video CCTV (kayaning hard disk recorder video, matrix, transceiver optik, kaméra) tina garis transmisi kabel coaxial.Bisa nyegah jenis luhur pakakas sistem ti keur struck ku kilat atawa industri noise disababkeun ku ngainduksi leuwih-tegangan, fenomena leuwih-ayeuna jeung tegangan surge sakedapan séjén pikeun ngabalukarkeun karuksakan permanén atawa interupsi sakedapan kana sistem atawa alat.
  • TRSS-BNC+2 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 2 Multi-fungsi Signal Surge papayung

    TRSS-BNC + 2 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.