ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Perlindungan Lonjakan Sinyal

  • TRSW-FL10 Coaxial Surge Arrester

    TRSW-FL10 Arroa Coaxial Arrester

    Perkenalan produk TRSW seri antena surge protection device (singgetna: SPD, alias: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSW-TNC Coaixal Surge Arrester

    TRSW-TNC Coaixal Surester Arrester

    Perkenalan produk TRSW seri antena surge protection device (singgetna: SPD, alias: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSW-N Coaixal Surge Arrester

    TRSW-N Coaixal Surester Arrester

    Perkenalan produk TRSW seri antena surge protection device (singgetna: SPD, alias: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    TRSW-UHF Coaixal Surester Arrester

    Perkenalan produk TRSW seri antena surge protection device (singgetna: SPD, alias: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSW-F Coaixal Surge Arrester

    TRSW-F Coaixal Surester Arrester

    Perkenalan produk TRSW seri antena surge protection device (singgetna: SPD, alias: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    TRSW-SMA Coaxial Surester Arrester

    Perkenalan produk alat panyalindungan lonjakan anteneu seri TRSW (singgetna: SPD, landian: surge arrester) cocog pikeun kamampuan satelitTV leuwih tegangan induktansi pakan
  • TRSC Lightning Counter

    Kontra Kilat TRSC

    Perkenalan produk TRSC kabel nyaéta tali trafo kana loop taneuh, trafo dua terminal intolightning counter 5,6 terminal sambung pageuh, pencét saklar tampilan, tiasa ngadeteksi nomer kilatcounter
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    Perkenalan produk THOR series surge protection device (singgetna: SPD, landian: surge protector, surge arrester) cocog pikeun industri ieu sapertos keuangan pamaréntah sareng asuransi komputer hostna, komputer terminal, server modem sareng transceiver anu misi trans kabel tina 9 , 15 pim atanapi cableremote-sensing, remote-teting tina alat panganteur gaya D. Épékna bakal ngirangan gangguan parangkat lunak sareng dware pikeun sumping anu ngareuwaskeun
  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR -Rseries coaxial signal surge protection arrester arrester, anu cocog pikeun sistem jaringan komputer sapertos sistem monitoring TV circuit-circuit, sistem kaamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial sareng sajabana, lt didesain numutkeun kana ciri-ciri sinyal sistem anu mangrupikeun amplitudo sinyal rendah, frékuénsi transmisi tinggi, lemah anti kamampuan macét sareng gampang diruksak ku tegangan anu dijempolan ku guludug sareng guncangan, ieu ...
  • TRSS-485 Control Signal Surge Protectors

    TRSS-485 Kontrol Lonjakan Sinyal Kontrol

    Perkenalan produk THOR series RS485 surge protection device cocog pikeun komunikasi spékiallin / sinyal kadali jarak jauh / sinyal ulang ote salaku RS232, RS485
  • TRSS-485 Control Signal Surge Protector

    TRSS-485 Kontrol Lonjakan Sinyal Protéktor

    Perkenalan produk THOR seri alat panyalindungan kilat RS485 cocog pikeun komunikasi spékiallin / sinyal kadali jarak jauh / sinyal ulang ote salaku RS232, RS485
  • TRSS-485-8 Control Signal Surge Protector

    TRSS-485-8 Kontrol Surge Protector

    Perkenalan produk THOR series signal twisted-pair surge protection deviceis cocog pikeun komunikasi specialline / remote control signal / re, sinyal uji ote sakumaha RS232, RS485
12 Teras> >> Halaman 1/2