ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Protection surge sinyal

  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    TRSW-SMA Coaxial surge Arrester

    TRSW-SMA coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSC Lightning Counter

    TRSC kilat counter

    Counter kilat cocog pikeun ngitung jumlah arus ngaluarkeun kilat tina rupa-rupa alat panyalindungan kilat.The cacah kali dua digit, nu expands fungsi nu ukur diitung dina unit kaliwat, nepi ka 99 kali.Counter kilat dipasang dina modul panyalindungan kilat anu kedah ngaleupaskeun arus kilat, sapertos kawat taneuh alat panyalindungan kilat.Arus cacah awal nyaéta 1 Ka, sareng arus cacah maksimum nyaéta 150 kA.Kagagalan listrik dina counter kilat tiasa ngajagi data dugi ka 1 bulan.The counter kilat dilengkepan trafo ayeuna.
  • TRSS-RJ45/8 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45/8 Network Sinyal Surge papayung

    TRSS-RJ45/8 milik Gigabit POE jaringan alat panyalindungan kilat (1000M POE jaringan alat panyalindungan kilat, Gigabit Ethernet catu daya alat panyalindungan kilat), nu dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, sarta meets sarat tina IEEE802. 3AT, ngagunakeun kualitas luhur, Surge alat panyalindungan jeung kapasitas ngurangan tinggi, ultra-low simpang capacitance jeung recovery ultra-gancang struktur diode matrix, saringan jaringan, jsb nyadiakeun-énergi tinggi panyalindungan kasar-tingkat jeung low-énergi panyalindungan rupa pikeun garis data. , cocog pikeun transmisi simultaneous tina kakuatan ngagunakeun genep jenis kabel jaringan , server sinyal Network, AP nirkabel, kaméra jaringan, switch jaringan sarta panyalindungan surge alat komunikasi lianna, desain terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    TRSW-UHF Coaixal surge Arrester

    TRSW-UHF coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge papayung

    TRSS-BNC + 1 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.
  • TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 alat panyalindungan kilat telepon dirancang luyu jeung IEC jeung standar internasional.Utamana dianggo pikeun panyalindungan kilat sareng panyalindungan overvoltage tina jalur sinyal komunikasi data telekomunikasi sareng alatna (sapertos telepon, saklar anu dikontrol program, mesin fax, ADSL, MODEN).Gampang dipasang sareng henteu peryogi perawatan khusus.
  • TRSS-BNC Signal Surge Protector

    TRSS-BNC Signal Surge papayung

    TRSS-BNC sinyal vidéo alat panyalindungan kilat utamana dipaké pikeun panangtayungan surge tina sistem transmisi televisi kabel jeung alat sistem monitoring video CCTV (kayaning hard disk recorder video, matrix, transceiver optik, kaméra) tina garis transmisi kabel coaxial.Bisa nyegah jenis luhur pakakas sistem ti keur struck ku kilat atawa industri noise disababkeun ku ngainduksi leuwih-tegangan, fenomena leuwih-ayeuna jeung tegangan surge sakedapan séjén pikeun ngabalukarkeun karuksakan permanén atawa interupsi sakedapan kana sistem atawa alat.
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Signal surge Arrester papayung

    TRSS-DB9 sinyal data serial alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) DB runtuyan surge papayung dirancang nurutkeun IEC jeung standar GB.Ieu utamana dipaké dina kabel sensing jauh, telemétri, kadali jauh, jsb nyadiakeun alat garis-ka-garis kalawan D-tipe port serial, panyalindungan surge antara garis jeung taneuh, dilarapkeun ka zona panyalindungan kilat 1-2 jeung 2-3 zone, gampang pikeun masang, euweuh pangropéa.
  • TRSS-RJ45-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-24 Rak-dipasang Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45-24 1000MPOE jaringan alat panyalindungan kilat (Gigabit POE alat panyalindungan kilat, catu daya Ethernet alat panyalindungan kilat), dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, bari minuhan sarat tina IEEE802.3AT, ngagunakeun kualitas luhur, ngurangan tinggi. alat panyalindungan Surge kapasitas, kapasitansi simpang ultra-low, struktur matriks dioda recovery ultra-gancang, saringan jaringan, jsb nyadiakeun panyalindungan tingkat kasar-énergi tinggi jeung panyalindungan rupa low-énergi pikeun garis data.Cocog pikeun server anu nganggo genep jinis kabel jaringan pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal jaringan dina waktos anu sami., Wireless AP, kaméra jaringan, switch jaringan jeung panyalindungan surge alat komunikasi séjén, desain terpadu terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45 séri alat panyalindungan kilat jaringan utamana ngawengku 100M jaringan alat panyalindungan kilat, jaringan Gigabit alat panyalindungan kilat, single-port jaringan alat panyalindungan kilat, 16-port jaringan alat panyalindungan kilat, 24-port jaringan alat panyalindungan kilat, jaringan switch panyalindungan kilat alat, panyalindungan surge sinyal, jeung produk panyalindungan kilat jaringan lianna.The 10/100 jaringan sinyal surge papayung dirancang nurutkeun IEC jaringan komunikasi kilat papayung panyalindungan standar, sarta cocog pikeun 10BASE T atawa 10/100M adaptif Ethernet surge panyalindungan.Antarbeungeut RJ45 baku, circuit panyalindungan boga 4-core panyalindungan garis (1,2,3,6), 8-core garis panyalindungan pinuh (12, 36, 45, 78), nyolok tur muter.
  • TRSS-485 Control Signal Surge Protector

    TRSS-485 Control Signal Surge papayung

    The TRSS sinyal kontrol kilat papayung dipaké pikeun nangtayungan sénsitip-speed tinggi jalur jaringan komunikasi tina karuksakan disababkeun ku kilat ngainduksi tegangan, gangguan kakuatan, ngurangan éléktrostatik, jsb Alat panyalindungan kilat sinyal adopts sirkuit panyalindungan multi-tingkat, milih komponén kawentar dunya. , sarta dijieun ku téhnologi produksi canggih.Cai mibanda ciri kapasitas ayeuna badag, tingkat tegangan residual low, respon sénsitip, kinerja stabil, sarta operasi dipercaya.
  • TRSW-FL10 Coaxial Surge Arrester

    TRSW-FL10 Coaxial surge Arrester

    TRSW-FL10 coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2