ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Produk

  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    TRSW-SMA Coaxial surge Arrester

    TRSW-SMA coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSC Lightning Counter

    TRSC kilat counter

    Counter kilat cocog pikeun ngitung jumlah arus ngaluarkeun kilat tina rupa-rupa alat panyalindungan kilat.The cacah kali dua digit, nu expands fungsi nu ukur diitung dina unit kaliwat, nepi ka 99 kali.Counter kilat dipasang dina modul panyalindungan kilat anu kedah ngaleupaskeun arus kilat, sapertos kawat taneuh alat panyalindungan kilat.Arus cacah awal nyaéta 1 Ka, sareng arus cacah maksimum nyaéta 150 kA.Kagagalan listrik dina counter kilat tiasa ngajagi data dugi ka 1 bulan.The counter kilat dilengkepan trafo ayeuna.
  • TRSS-RJ45/8 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45/8 Network Sinyal Surge papayung

    TRSS-RJ45/8 milik Gigabit POE jaringan alat panyalindungan kilat (1000M POE jaringan alat panyalindungan kilat, Gigabit Ethernet catu daya alat panyalindungan kilat), nu dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, sarta meets sarat tina IEEE802. 3AT, ngagunakeun kualitas luhur, Surge alat panyalindungan jeung kapasitas ngurangan tinggi, ultra-low simpang capacitance jeung recovery ultra-gancang struktur diode matrix, saringan jaringan, jsb nyadiakeun-énergi tinggi panyalindungan kasar-tingkat jeung low-énergi panyalindungan rupa pikeun garis data. , cocog pikeun transmisi simultaneous tina kakuatan ngagunakeun genep jenis kabel jaringan , server sinyal Network, AP nirkabel, kaméra jaringan, switch jaringan sarta panyalindungan surge alat komunikasi lianna, desain terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRS-A Surge Protection Device

    TRS-A Alat panyalindungan surge

    Runtuyan TRSA alat panyalindungan surge minuhan sarat tina standar IEC61643 pikeun arrester kilat kelas munggaran.Nalika dianggo sareng panangkap kilat anu ngawatesan tegangan-tahap terakhir, panangkap kilat dua-tahap tiasa dipasang babarengan.Kusabab struktur desain anu disegel sacara unik, moal aya busur bocor bahkan nalika operasi.
  • TRS7 Surge Protection Device

    TRS7 Surge Protection Alat

    TRS7 séri alat panyalindungan surge kakuatan (hereinafter disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun tegangan nepi ka 380v LT, TT, TN-C, TN-S, TN-CS jeung sistem catu daya lianna, éta ngajaga mun teu langsung jeung épék cahaya langsung atawa transient séjén leuwih design SPD tegangan nurutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.
  • TRS9 Surge Protection Device

    TRS9 Surge Protection Alat

    TRS9 runtuyan alat panyalindungan surge (hereinafter disebut SPD) anu cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun tegangan nepi ka 380v LT, TT, TN-C, TN-S, TN-CS jeung sistem catu daya sejen, éta ngajaga mun teu langsung jeung Pangaruh cahaya langsung atanapi desain transien anu sanés dina tegangan SPD nurutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.
  • TRS-C Surge Protection Device

    TRS-C Surge Protection Alat

    Runtuyan TRSC panyalindungan surge kakuatan modular dirancang nurutkeun standar IEC jeung GB, sarta runtuyan TRS of protectors surge (hereinafter disebut SPD) cocog pikeun AC 50/60Hz, 380V jeung TT, TN-C, TN-S, IT sareng sistem catu daya sanés, pikeun kilat teu langsung atanapi pangaruh kilat langsung atanapi panyalindungan overvoltage sakedapan sanés.Cangkang produk ieu dirancang pikeun dipasang dina rel listrik 35mm, kalayan diwangun-di alat release gagalna, nalika pelindung kilat gagal alatan overcurrent, overheating, sarta ngarecahna, Alat disconnection gagalna otomatis bisa megatkeun sambungan ti grid kakuatan. , Jeung indikator alarem visual robah tina héjo (normal) kana beureum (faulty).Modul panyalindungan bisa diganti lamun aya tegangan gawe.
  • TRS-B Surge Protection Device

    TRS-B Surge Protection Alat

    TRS-B runtuyan AC surge papayung (hereinafter disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseupto 380v LT, TT, TN-C, TN-S, TN-CS jeung sistem catu daya sejen, ngajaga teu langsung. sarta lightingeffector langsung séjén transient leuwih design SPD tegangan nurutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1.
  • TRS4 Surge Protection Device

    TRS4 Surge Protection Alat

    Prinsip kerja alat panyalindungan surge: The arresters surge ilahar dihartikeun salaku SPDs (Surge Protection Devices), mangrupakeun alat dirancang pikeun ngajaga sistem listrik jeung alat ngalawan overvoltages fana jeung dorongan kayaning nu disababkeun ku panarajangan kilat jeung switching listrik.Fungsi maranéhanana nyaéta pikeun mindahkeun kaluaran atawa arus impuls dihasilkeun ku hiji overvoltage ka bumi / taneuh, kukituna ngajaga parabot hilir.SPDs dipasang dina paralel jeung listrik ...
  • TRS3 Surge Protection Device

    TRS3 Surge Protection Alat

    runtuyan TRS3 modular photovoltaic DC kilat arrester runtuyan anu loba dipaké dina generasi kakuatan photovoltaic jeung sistem kakuatan sejen, kayaning rupa kotak combiner, controller photovoltaic, inverters, AC jeung DC cabinets, layar DC jeung penting lianna sarta rentan ka panarajangan kilat parabot DC.Produk ngahijikeun alat isolasi sareng sirkuit pondok pikeun mastikeun isolasi listrik anu aman tina modul panyalindungan sareng nyegah bahaya seuneu anu disababkeun ku DC arcing.The lepat-buktina Y-tipe circuit bisa nyegah gagalna insulasi circuit generator ti ngabalukarkeun karuksakan kana panyalindungan surge, sarta bisa mastikeun ngagantian aman tina modul panyalindungan tanpa arcing.Ngajaga tina kilat teu langsung atawa épék kilat langsung atawa overvoltages sakedapan lianna.
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    TRSW-UHF Coaixal surge Arrester

    TRSW-UHF coaxial anteneu-fed alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan kana anteneu jeung alat transceiver disababkeun ku feeder ngainduksi overvoltage kilat.Ieu cocog pikeun komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, komunikasi gelombang mikro, televisi siaran, jeung sajabana Perlindungan surge sahiji sinyal Sistim feeder anteneu coaxial dipasang dina zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 jeung zona saterusna.Produk ieu rangkep dina cangkang shielded sarta ngabogaan diwangun-di kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan overvoltage, nu boga panyalindungan efisien sarta fungsi pertahanan pikeun kilat pulsa tegangan tinggi ngainduksi dina garis feeder anteneu.
  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Signal Surge papayung

    TRSS-BNC + 1 Coaxial alat panyalindungan kilat video definisi tinggi (SPD, surge protector) bisa nyegah karuksakan alat disababkeun ku overvoltage kilat feeder-ngainduksi, gangguan kakuatan, sarta ngurangan éléktrostatik.Ieu cocog pikeun panjagaan video, komunikasi nirkabel satelit, base station mobile, sarta komunikasi gelombang mikro.Perlindungan surge alat sistem feeder coaxial sapertos radio sareng televisi dipasang di zona panyalindungan kilat LPZ 0 A-1 sareng zona salajengna.Produk ieu rangkep ku cangkang shielded tur diwangun-di-kualitas luhur-speed tinggi alat panyalindungan leuwih-tegangan, nu mibanda efisiensi tinggi panyalindungan jeung fungsi panyalindungan ngalawan kilat tegangan tinggi pulsa leuwih-voltase on jalur.