ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Sinyal Fungsional sanés SPD

  • TRSC Lightning Counter

    Kontra Kilat TRSC

    Perkenalan produk TRSC kabel nyaéta tali trafo kana loop taneuh, trafo dua terminal intolightning counter 5,6 terminal sambung pageuh, pencét saklar tampilan, tiasa ngadeteksi nomer kilatcounter
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    Perkenalan produk THOR series surge protection device (singgetna: SPD, landian: surge protector, surge arrester) cocog pikeun industri ieu sapertos keuangan pamaréntah sareng asuransi komputer hostna, komputer terminal, server modem sareng transceiver anu misi trans kabel tina 9 , 15 pim atanapi cableremote-sensing, remote-teting tina alat panganteur gaya D. Épékna bakal ngirangan gangguan parangkat lunak sareng dware pikeun sumping anu ngareuwaskeun
  • TRSL Surge Protector Board

    TRSL Surge Protector Board

    Perkenalan produk THOR Series multi-function kilat proof stop kontak cocog pikeun sistem kakuatan kelas tilu anu ngagaduhan fase tunggal sareng tilu kawat fase tunggal sareng dua tipe stop kontak dua kawat anu nyayogikeun panyalindungan anu béda, modeu, éta ngajantenkeun alat pelindung surge sareng kakuatan stop kontak integrasi sampurna, lumaku pikeun alat terminal sistem kakuatan, seueur dianggo pikeun sistem IT sareng alat-alat bumi sareng sajabana Résistansi sareng alat pelindung lonjakan di jero anu ngalirkeun arus1max10k ...