ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Sinyal Fungsional séjén SPD

  • TRSC Lightning Counter

    TRSC kilat counter

    Counter kilat cocog pikeun ngitung jumlah arus ngaluarkeun kilat tina rupa-rupa alat panyalindungan kilat.The cacah kali dua digit, nu expands fungsi nu ukur diitung dina unit kaliwat, nepi ka 99 kali.Counter kilat dipasang dina modul panyalindungan kilat anu kedah ngaleupaskeun arus kilat, sapertos kawat taneuh alat panyalindungan kilat.Arus cacah awal nyaéta 1 Ka, sareng arus cacah maksimum nyaéta 150 kA.Kagagalan listrik dina counter kilat tiasa ngajagi data dugi ka 1 bulan.The counter kilat dilengkepan trafo ayeuna.
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Signal surge Arrester papayung

    TRSS-DB9 sinyal data serial alat panyalindungan kilat (SPD, surge protector) DB runtuyan surge papayung dirancang nurutkeun IEC jeung standar GB.Ieu utamana dipaké dina kabel sensing jauh, telemetry, kadali jauh, jeung sajabana nyadiakeun alat garis-ka-garis kalawan D-tipe port serial, panyalindungan surge antara garis jeung taneuh, dilarapkeun ka zona panyalindungan kilat 1-2 jeung 2-3 zone, gampang pikeun masang, euweuh pangropéa.