Warta pausahaan

  • The classification of arresters and the advantages and characteristics of various types of arresters

    Klasifikasi arresters jeung kaunggulan jeung karakteristik rupa-rupa arresters

    Surge arrester mangrupikeun salah sahiji mesin pangropéa utama sareng alat pikeun mastikeun operasi optimal sistem rékayasa listrik.Ieu utamana dipaké pikeun overvoltage panarajangan kilat tina jalur kawates atawa overvoltage struktur internal disababkeun ku operasi sabenerna.The arresters kaasup pipa arre ...
    Maca deui
  • They say lightning rods, lightning rods, do you know how lightning rods prevent lightning?

    Maranéhanana ngomong rod kilat, rod kilat, anjeun terang kumaha rod kilat nyegah kilat?

    Kanyataanna, rod kilat teu bisa nyingkahan kilat sagala.Dina mangsa badai guludug, nalika awan electrified lumangsung dina luhureun wangunan padumukan-naékna luhur, rod kilat jeung puncak wangunan multi-carita magnét induksi loba muatan listrik.Lantaran panangkal kilat diacungkeun, ujungna...
    Maca deui
  • Who invented the lightning rod The function of the lightning rod The installation specification requirements of the lightning rod

    Anu nimukeun rod kilat Fungsi rod kilat Syarat spésifikasi instalasi tina rod kilat

    Kuring yakin yén sadaya jelema terang ngeunaan panyawat kilat.Waktu keur SMP, buku pangajaran diwengku ku jéntré.Dina kahirupan sapopoe, urang sering ningali rod kilat di luhureun gedong bertingkat sareng gaduh pangaruh ngajaga gedong, tapi seueur jalma anu ngagaduhan sakedik ...
    Maca deui
  • Naon panyalindungan surge?

    Naon panyalindungan surge?Surge protector, disebut oge lightning protector, mangrupikeun alat éléktronik anu nyayogikeun panyalindungan kaamanan pikeun sagala rupa alat éléktronik, instrumen, sareng jalur komunikasi.Nalika arus atanapi tegangan spike ngadadak dibangkitkeun dina sirkuit listrik atanapi komun...
    Maca deui
  • Pangwangunan sareng pamasangan sistem grounding peralatan énggal

    Numutkeun paménta ngarancang sareng ngembangkeun alat panyalindungan surge anyar sareng nguji produk panyalindungan kilat ku departemén téknologi urang, perusahaan kami ngaleungitkeun sistem deteksi kilat simulasi kuno sareng ningkatkeun sistem deteksi kilat simulasi anyar.Sedengkeun deteksi anyar ...
    Maca deui
  • Solutions for buildings.

    Solusi pikeun wangunan.

    Surges - hiji résiko underestimatedSurges mangrupakeun hiji résiko mindeng underestimated.Pulsa tegangan ieu (transients) nu ngan butuh sadetik pamisah disababkeun ku panarajangan kilat langsung, caket dieu jeung jauh atawa operasi switching tina utiliti kakuatan. Langsung jeung caket kilat panarajangan Langsung atawa caket dieu l ...
    Maca deui
  • Surge and protection

    Surge jeung panyalindungan

    Surge nujul kana puncak sakedapan ngaleuwihan stabilitas, kaasup tegangan surge jeung arus surge.Surge sistem catu daya utamana asalna tina dua alesan: éksternal (alesan kilat) jeung internal (alat-alat listrik ngamimitian jeung eureun, jsb).Ciri-ciri surge nyaeta...
    Maca deui