Dimana alat panyalindungan surge dipasang dina kotak distribusi

Ieu mangrupikeun alat panyalindungan surge anu dipasang dina kotak distribusi

 

Alat panyalindungan surge tiasa langsung ngaleupaskeun surge kilat anu nyerang sistem catu daya, supados bédana poténsial jalur umumna konsisten, ku kituna sababaraha urang nyauran éta panyambung equipotential.Nanging, saatos seueur palanggan mesen pelindung surge, aranjeunna mendakan masalah sapertos kieu: dimana kuring kedah ngumpul alat panyalindungan surge dina kabinet distribusi listrik?Kami bakal ngajelaskeun rakitan pelindung surge dina kabinét distribusi kakuatan.

 

Kabinet distribusi kakuatan biasana dilengkepan saklar hawa, saklar leakage, sekering, jeung sajabana pikeun ngadalikeun distribusi kakuatan tina catu daya switching kana beban.Umumna disebutkeun, sajaba tilu-fase lima-kawat switch hawa utama, switch hawa bakal terus disebarkeun di jalan cabang beban deui..

 

Ku alatan éta, nurutkeun status assembly sarta status distribusi kakuatan, urang tiasa ngabagi dua sisi switch hawa kana switching samping catu daya jeung sisi beban.Lamun sisi saklar hawa disambungkeun ka catu daya switching, éta sisi suplai kakuatan switching, sarta lamun disambungkeun ka beban, éta sisi beban.Pikeun saklar hawa utama, kadua sisina henteu langsung dihubungkeun sareng beban, janten aranjeunna sadayana aya dina sisi catu daya switching, sedengkeun saklar sub-hawa béda, kalayan sisi catu daya switching sareng sisi beban.

 

Saatos ngartos sisi catu daya switching sareng sisi beban, hayu urang ngawasaan rakitan alat panyalindungan surge dina kabinet distribusi kakuatan.Standar internasional stipulates yén papayung surge kudu dipasang dina switching sisi catu daya switch, jadi sacara umum, urang bisa milih pikeun ngumpul eta di hareup atawa tukangeun tilu-fase lima kawat total breaker circuit.Sanajan kitu, assembly husus ogé perlu ditangtukeun nurutkeun rinci dina tempat.Contona, teu aya switch hawa misah atawa kaayaan husus sejenna dina kabinet distribusi kakuatan.Bagian hareup saklar hawa utama nyaéta sisi catu daya switching, sareng pungkur mangrupikeun sisi beban.

 

Contona, nalika ngarumuskeun rencana kabinét distribusi kakuatan pikeun lampion festival di wewengkon leutik, urang encountered kaayaan husus: sanajan lampion festive di suku padumukan boga saklar hawa allotment, aranjeunna henteu mindeng dipaké, sarta lolobana waktu aranjeunna interrupted. .Ngan dibuka salila sababaraha festival unik.

 

Dina panempoan kaayaan ieu, switch hawa utama janten hijina switch kakuatan tina kabinét distribusi kakuatan.Sisi kénca saklar hawa utama nyaéta sisi catu daya switching, sareng sisi katuhu nyaéta sisi beban, janten alat panyalindungan surge kedah dirakit dina terminal lima-kawat tilu fase di sisi kénca saklar hawa utama. .

 

Sadayana, euweuh urusan naon kaayaan téh, anjeun ngan kudu nyaho kumaha carana ngabedakeun switching sisi catu daya jeung sisi beban, sarta turutan sarat standar internasional pikeun posisi assembly sahiji alat panyalindungan surge.Masalah dimana pelindung surge dirakit dina kabinet distribusi kakuatan tiasa direngsekeun.


waktos pos: Jun-29-2022