Beda antara modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat

Jeung deepening tina Internet, hirup jeung karya dulur urang ogé hartina datangna jaman data calakan, nu ogé promotes kamar komputer puseur data.Masalah panyalindungan kilat sigana beuki loba penting, jadi analisis utama modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat, Tingali dina bédana antara modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat.
Naon modul panyalindungan kilat?
Modul panyalindungan kilat mangrupakeun alat panyalindungan kilat kakuatan, nu dijieun kana modul kontrol jeung nyangkut dina dasar fasilitas ngarojong.Dasarna biasana dirakit dina rel geser.Modul panyalindungan kilat mangrupikeun alat panyalindungan anu kami anggo dina sistem kakuatan.Alat panyalindungan ieu disebut modul panyalindungan kilat.Nalika aya kilat, modul panyalindungan kilat bakal langsung ngenalkeun arus anu ageung kana taneuh sareng ngaleupaskeun pikeun mastikeun kasalametan alat listrik.
Naon kotak panyalindungan kilat?
Anu paling umum nyaéta kotak panyalindungan kilat kakuatan.Kaiyu kotak panyalindungan kilat catu daya utamana ngawengku catu daya disegel kotak panyalindungan kilat, panto switch kakuatan suplai kotak panyalindungan kilat, ledakan-bukti switching suplai kakuatan kotak panyalindungan kilat, alat distribusi kakuatan switching catu daya kotak panyalindungan kilat, matrix switching catu daya kotak panyalindungan kilat , jsb.
Ieu bisa dibagi kana outdoor switching catu daya kotak panyalindungan kilat jeung indoor switching kakuatan suplai kotak panyalindungan kilat.
Ieu bisa dibagi kana tipe runtuyan jeung tipe paralel.
Catetan: Sadaya kotak panyalindungan kilat merlukeun alat grounding anu stabil!
Beda antara modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat:
Fungsina sami, bédana gumantung kana pamasangan, sapertos assembly outdoor, umumna modul panyalindungan kilat teu waterproof, sarta modul panyalindungan kotak kudu ditambahkeun.Sajaba ti éta, di pinggiran kota, sababaraha kotak panyalindungan kilat geus ditambahkeun hiji sistem alarem otomatis, sarta kilat bisa ngirim sinyal langsung, kayaning switching catu daya panyalindungan kilat Modul assembly, euweuh pangropéa kotak distribution atawa kotak distribution boga spasi keur ngumpul modul panyalindungan kilat. , tambahkeun pangropéa kotak, tapi henteu sadayana kotak panyalindungan kilat mangrupikeun modul panyalindungan kilat, sababaraha mangrupikeun papan sirkuit.


waktos pos: Jun-21-2022