Lonjakan sareng panangtayungan

Karuksakan anu disababkeun ku transisi listrik atanapi lonjakan mangrupikeun panyabab utama kagagalan peralatan listrik. Transient listrik mangrupikeun pulsa énergi anu pondok, anu dilarapkeun kana sistem kakuatan normal pas sirkuit dumadakan parobihan. Éta tiasa sumping tina rupa-rupa sumber, kaasup di jero sareng di luar fasilitas.
Surge Protection Device (SPD), ogé katelah Transient Voltage Surge Suppressor (TVSS), digunakeun pikeun mindahkeun lonjakan arus anu luhur kana taneuh ngalangkungan alat, ngabatesan tegangan anu diterapkeun dina alat sareng ngalindungan alat.
bd

Waktos Post: Jan-22-2021