Solusi pikeun wangunan.

Surges - hiji résiko underestimatedSurges mangrupakeun résiko sering underestimated.Pulsa tegangan ieu (transients) anu ngan butuh sadetik anu disababkeun ku sambaran kilat langsung, caket dieu sareng jauh atanapi operasi switching tina utilitas listrik.Petir langsung sareng caket

Sabetan kilat langsung atanapi caket nyaeta sambaran petir ka hiji gedong, dina jarak anu caket atanapi dina jalur anu asup ka gedong (misalna sistem catu daya tegangan rendah, jalur telekomunikasi sareng data).Amplitudo sareng énergi eusi tina arus impuls anu dihasilkeun sareng voltase impuls ogé médan éléktromagnétik anu aya hubunganana (LEMP) sacara signifikan ngancem sistem pikeun dijagi.

Arus kilat balukar tina sambaran kilat langsung kana wangunan ngabalukarkeun naékna poténsial sababaraha 100.000 volt dina sadaya alat bumi.Surges disababkeun ku turunna tegangan dina impedansi earthing konvensional sareng poténsi naékna wangunan anu aya hubunganana sareng lingkungan.Ieu stress pangluhurna dina sistem éléktrik dina wangunan.

Salian turunna tegangan dina impedansi earthing konvensional, surges lumangsung dina instalasi listrik wangunan jeung dina sistem disambungkeun jeung alat alatan pangaruh induksi tina médan éléktromagnétik kilat.Énergi tina gelombang induksi ieu sareng arus impuls anu dihasilkeun langkung handap tina arus impuls kilat langsung.

Petir pajauh

Panarajangan kilat jauh nyaéta panarajangan kilat anu jauh tina objék anu bakal ditangtayungan, dina jaringan garis overhead tegangan sedeng atanapi dina jarak anu caket ogé pelepasan awan-ka-awan.

Operasi switching

Ngalihkeun operasi utilitas listrik nyababkeun lonjakan (SEMP - Ngalihkeun Pulsa Éléktromagnétik) sakitar 1,000 volt dina sistem listrik.Éta kajadian, contona, nalika beban induktif (misalna trafo, réaktor, motor) dipareuman, busur hurung atanapi ngahijikeun perjalanan.Upami catu daya sareng jalur data dipasang paralel, sistem sénsitip tiasa diganggu atanapi ancur.

Perlindungan catu daya sareng sistem data

Transients cilaka di padumukan, kantor jeung wangunan administrasi jeung tutuwuhan industri kamungkinan lumangsung dina, contona, sistem catu daya, sistem téhnologi informasi jeung sistem telepon, sistem kontrol fasilitas produksi via fieldbus jeung controller tina AC atawa sistem cahaya. .Sistem sénsitip ieu ngan ukur tiasa ditangtayungan ku konsép panyalindungan komprehensif.Dina kontéks ieu, pamakean koordinasi alat pelindung surge (arus kilat sareng panangkap surge) penting pisan.

Fungsi panangkap arus kilat nyaéta ngaleupaskeun énergi anu luhur tanpa karusakan.Éta téh dipasang sacaket mungkin ka titik dimana sistem éléktrik asup kana wangunan.Surge arresters, kahareupna ngajaga alat terminal.Éta téh dipasang sacaket mungkin ka alat nu bakal ditangtayungan.

Kalayan kulawarga produk Beureum / Line pikeun sistem catu daya sareng kulawarga produk Yellow / Line pikeun sistem data, THOR nawiskeun alat pelindung surge anu harmonis.Portopolio modular ngamungkinkeun palaksanaan konsép panyalindungan anu dioptimalkeun pikeun sadaya jinis gedong sareng ukuran pamasangan.


waktos pos: Jan-22-2021