Kumaha alat panyalindungan surge jalan?

Nalika tegangan surge lumangsung, pelindung surge geuwat megatkeun sambungan catu daya.jenis ieupanyalindungan surgeutamana calakan, kompléks, jeung alami leuwih mahal, sarta umumna jarang dipaké.Jenis pelindung surge ieu umumna didamel tina sensor ayeuna.Komposisi dewan kontrol jeung konci.Tujuan tina sénsor ayeuna nyaéta pikeun ngadeteksi naha tegangan grid gaduh fluctuations dina pelindung surge.Nalika dewan kontrol beban sinyal data tegangan surge tina sensor ayeuna, konci dioperasikeun langsung, salaku konduksi tina sirkuit kontrol actuator.Aya sirkuit listrik pelindung surge sejen, anu henteu megatkeun sirkuit kakuatan nalika pelindung surge dihasilkeun, tapi embeds tegangan surge, nyerna tur nyerep énergi kinétik tina papayung surge.Jenis sirkuit ieu biasana disimpen di jero papan sirkuit, sapertos sirkuit catu daya switching.Surge protector kelas 1. pamasaran cross-wates nyaeta antara kawat hirup jeung kawat nétral, nyaeta, sirkuit kakuatan suprési mode diferensial.Jumper tingkat kadua sareng katilu tina pelindung surge nyaéta kabel live nétral-to-ground sareng nétral-to-taneuh, nyaéta, suprési mode umum.Protéktor lonjakan mode diferensial dianggo pikeun nyelapkeun, nyerna sareng nyerep tegangan lonjakan antara hirup sareng nétral.Kitu ogé, pelindung lonjakan modeu umum ogé dianggo pikeun nampilkeun tegangan lonjakan langsung-nétral-ka-tanah.Umumna disebutkeun, pikeun protectors surge kalawan syarat handap, assembly of protectors surge cukup, tapi panyalindungan surge mode umum kudu ditambahkeun di sababaraha tempat kalawan peraturan kuat.


waktos pos: Jul-02-2022