4. International Lightning Protection Symposium

Konperénsi Internasional Ka-4 ngeunaan Perlindungan Kilat dilaksanakeun di Shenzhen China 25-26 Oktober.Konperénsi Internasional ngeunaan Perlindungan Kilat dilaksanakeun pikeun kahiji kalina di Cina.Praktisi panyalindungan kilat di Cina tiasa lokal.Ilubiung dina acara akademik profésional kelas dunya sareng rapat sareng puluhan sarjana otoritatif di sakumna dunya mangrupikeun kasempetan penting pikeun perusahaan tambang pertahanan China pikeun ngajalajah arah téknologi sareng jalur pangembangan perusahaan.

Konférénsi éta fokus kana téhnologi inovasi panyalindungan kilat jeung panyalindungan kilat calakan, fokus dina rarancang, pangalaman jeung prakték panyalindungan kilat;kamajuan panalungtikan dina fisika kilat;simulasi laboratorium tina panarajangan kilat, panarajangan kilat alam, kilat manual;standar panyalindungan kilat;téhnologi SPD;téhnologi panyalindungan kilat calakan;deteksi kilat jeung peringatan dini;téhnologi grounding panyalindungan kilat jeung isu akademik sarta teknis patali laporan pencegahan musibah kilat jeung diskusi.

Simposium Internasional ngeunaan Perlindungan Kilat ieu pertama kalina ILPS dilaksanakeun di Cina.Praktisi Cina panyalindungan kilat tiasa ilubiung dina konperénsi akademik profésional kelas dunya di daérah lokal sareng gaduh séntral tatap muka sareng puluhan sarjana otoritatif di sakumna dunya.Hiji kasempetan penting pikeun jalur ngembangkeun.

Kahartos yén seminar dua dinten gaduh langkung ti 30 laporan téknis akademik sareng rékayasa tingkat luhur, ogé dialog interaktif dina situs.Eusi ampir nyertakeun topik utama ayeuna panalungtikan panyalindungan kilat jeung aplikasi, sarta ogé bakal ngalibetkeun panyalindungan kilat domestik dina taun panganyarna.Isu panas sapertos standar uji multi-pulsa, panyalindungan cadangan SPD, panyalindungan kilat calakan, sareng grounding terasing janten perhatian pisan pikeun industri.

Saméméhna, ampir saratus isu industri dikumpulkeun ku tim urusan konferensi ngaliwatan Internet sarta telepon ogé bakal dibere dina seminar.

htr


waktos pos: Jan-22-2021