Simposium Perlindungan Kilat Internasional ka-4

Konperénsi Internasional ka 4 ngeunaan Perlindungan Kilat bakal diayakeun di Shenzhen Cina 25 Oktober nepi ka 26 Oktober. Konperénsi Internasional ngeunaan Perlindungan Kilat diayakeun pikeun kahiji kalina di Cina. Palaku pelindung kilat di Cina tiasa lokal. Ilubiung dina acara akademik propésional kelas dunya sareng pendak sareng puluhan sarjana berwibawa di sakumna dunya mangrupikeun kasempetan penting pikeun perusahaan tambang pertahanan Cina ngajajah arah téknologi sareng jalur pangembangan perusahaan.

Konperénsi éta museur kana téknologi inovasi panyalindungan kilat sareng panangtayungan kilat anu cerdas, fokus kana desain, pangalaman sareng prakték panyalindungan kilat; kamajuan panalungtikan dina fisika kilat; simulasi laboratorium serangan kilat, serangan kilat alam, kilat manual; standar panyalindungan kilat; Téknologi SPD; Téknologi panyalindungan kilat anu cerdas; deteksi kilat sareng peringatan dini; Téknologi grounding perlindungan kilat sareng masalah akademik sareng téknis anu aya hubunganana sareng laporan pencegahan musibah kilat sareng diskusi.

htr


Waktos Post: Jan-22-2021