Warta

  • Solutions for buildings

    Solusi pikeun gedong

    Lonjakan - résiko anu diremehkeun Lonjakan mangrupikeun résiko anu sering diremehkeun. Pulsa voltase ieu (transien) anu ngan ukur nyandak detik saatos disababkeun ku serangan kilat langsung, caket sareng jarak jauh atanapi operasi switching tina utilitas listrik. Kilat langsung sareng caketna mogok Langsung atanapi caket ...
    Maca deui
  • 4th International Lightning Protection Symposium

    Simposium Perlindungan Kilat Internasional ka-4

    Konperénsi Internasional ka 4 ngeunaan Perlindungan Kilat bakal diayakeun di Shenzhen Cina 25 Oktober nepi ka 26 Oktober. Konperénsi Internasional ngeunaan Perlindungan Kilat diayakeun pikeun kahiji kalina di Cina. Palaku pelindung kilat di Cina tiasa lokal. Ilubiung dina profesor kelas dunya ...
    Maca deui
  • Surge and protection

    Lonjakan sareng panangtayungan

    Karuksakan anu disababkeun ku transisi listrik atanapi lonjakan mangrupikeun panyabab utama kagagalan peralatan listrik. Sawatara listrik mangrupikeun pulsa énergi anu pondok, anu dilarapkeun kana sistem kakuatan normal pas sirkuit dumadakan parobihan. Éta tiasa sumping tina rupa-rupa haseum ...
    Maca deui