Warta

  • The structure of the lightning rod

    Struktur rod kilat

    The rod kilat diwangun ku tilu bagian: alat hawa-terminasi, grounding handap-konduktor jeung awak grounding.Alat-terminasi hawa umumna didamel tina baja buleud atanapi pipa baja kalayan diaméter 15 dugi ka 20 mm sareng panjangna 1 dugi ka 2 m.Dina cuaca badai, nalika energized ...
    Maca deui
  • Diajar detil ngeunaan apdet ayeuna Pasar Surge Protection Device (SPD) 2022, status pangembangan pamaén top

    Laporan Panaliti Anyar ngeunaan Pasar Alat Perlindungan Surge (SPD), Panutup Tinjauan Pasar, Dampak Ékonomi Kahareup, Kompetisi Pabrikan, Pasokan (Produksi) sareng Analisis Konsumsi Ngartos dampak COVID-19 dina pasar alat panyalindungan surge (SPD) sareng analis kami ngawaskeun glob...
    Maca deui
  • Kumaha alat panyalindungan surge jalan?

    Nalika tegangan surge lumangsung, pelindung surge geuwat megatkeun sambungan catu daya.Pelindung surge sapertos kieu khususna calakan, rumit, sareng sacara alami langkung mahal, sareng umumna jarang dianggo.Jenis pelindung surge ieu umumna didamel tina sensor ayeuna.Komposisi ...
    Maca deui
  • Dimana alat panyalindungan surge dipasang dina kotak distribusi

    Ieu mangrupikeun alat panyalindungan surge anu dipasang dina kotak distribusi Alat panyalindungan surge tiasa langsung ngaleungitkeun surge kilat anu nyerang sistem catu daya, supados bédana poténsial jalur umumna konsisten, ku kituna sababaraha urang nyebatna equipotential...
    Maca deui
  • Beda antara modul panyalindungan kilat jeung kotak panyalindungan kilat

    Jeung deepening tina Internet, hirup jeung karya dulur urang ogé hartina datangna jaman data calakan, nu ogé promotes kamar komputer puseur data.Masalah panyalindungan kilat sigana beuki penting, jadi analisis utama modul panyalindungan kilat a ...
    Maca deui
  • Panungtun Pertahanan Sinyal Peringatan Kilat

    Panungtun Pertahanan Sinyal Peringatan Kilat Dina usum panas sareng usum gugur, nalika cuaca parah, guludug sareng kilat sering kajantenan.Masarakat tiasa nampi sinyal peringatan kilat anu dikaluarkeun ku departemen météorologi ngalangkungan média sapertos televisi, radio, Internét, pesen téks telepon sélulér, ...
    Maca deui
  • Perlindungan surge pikeun produk éléktronik

    Perlindungan lonjakan pikeun produk éléktronik Diperkirakeun yén 75% gagalna produk éléktronik disababkeun ku transients sareng surges.Transients tegangan jeung surges aya dimana-mana.Jaringan listrik, sambaran kilat, ledakan, bahkan jalma-jalma anu leumpang dina karpét bakal ngahasilkeun puluhan rébu ...
    Maca deui
  • Mangpaat kilat pikeun manusa

    Mangpaat kilat pikeun manusa Lamun datang ngeunaan kilat, jalma leuwih nyaho ngeunaan musibah anu disababkeun ku kilat pikeun kahirupan jeung harta manusa.Ku sabab kitu, jalma henteu ngan sieun kilat, tapi ogé waspada pisan.Ku kituna salian ti ngabalukarkeun musibah pikeun jalma, naha anjeun masih ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga ngalawan kilat di jero ruangan sareng di luar

    Kumaha ngajaga tina kilat di jero ruangan sareng di luar Kumaha ngajaga tina kilat di luar 1. Gancang nyumput di gedong anu ditangtayungan ku fasilitas panyalindungan kilat.Mobil mangrupikeun tempat anu idéal pikeun ngahindarkeun panarajangan kilat.2. Éta kudu dijauhkeun tina obj seukeut tur terasing ...
    Maca deui
  • prinsip panyalindungan kilat

    1.The generasi kilat Kilat mangrupa fenomena photoelectric atmosfir dihasilkeun dina cuaca convective kuat.Kilat kilat anu kuat marengan ngaluarkeun muatan listrik anu béda dina méga, antara méga atanapi antara méga sareng taneuh silih tarik sareng disebut...
    Maca deui
  • The classification of arresters and the advantages and characteristics of various types of arresters

    Klasifikasi arresters jeung kaunggulan jeung karakteristik rupa-rupa arresters

    Surge arrester mangrupikeun salah sahiji mesin pangropéa utama sareng alat pikeun mastikeun operasi optimal sistem rékayasa listrik.Ieu utamana dipaké pikeun overvoltage panarajangan kilat tina jalur kawates atawa overvoltage struktur internal disababkeun ku operasi sabenerna.The arresters kaasup pipa arre ...
    Maca deui
  • Bentuk grounding sareng syarat dasar sistem distribusi kakuatan tegangan rendah

    Bentuk grounding sareng syarat dasar sistem distribusi kakuatan tegangan rendah Pikeun gawé bareng sareng alat panyalindungan kilat sapertos alat panyalindungan surge dina sistem listrik tegangan rendah pikeun ngaleupaskeun kilat, grounding dina sistem distribusi listrik tegangan rendah kedah ...
    Maca deui