ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Network Surge Protector

  • TRSS-RJ45/8 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45/8 Network Sinyal Surge papayung

    TRSS-RJ45/8 milik Gigabit POE jaringan alat panyalindungan kilat (1000M POE jaringan alat panyalindungan kilat, Gigabit Ethernet catu daya alat panyalindungan kilat), nu dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, sarta meets sarat tina IEEE802. 3AT, ngagunakeun kualitas luhur, Surge alat panyalindungan jeung kapasitas ngurangan tinggi, ultra-low simpang capacitance jeung recovery ultra-gancang struktur diode matrix, saringan jaringan, jsb nyadiakeun-énergi tinggi panyalindungan kasar-tingkat jeung low-énergi panyalindungan rupa pikeun garis data. , cocog pikeun transmisi simultaneous tina kakuatan ngagunakeun genep jenis kabel jaringan , server sinyal Network, AP nirkabel, kaméra jaringan, switch jaringan sarta panyalindungan surge alat komunikasi lianna, desain terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRSS-RJ45-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-24 Rak-dipasang Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45-24 1000MPOE jaringan alat panyalindungan kilat (Gigabit POE alat panyalindungan kilat, catu daya Ethernet alat panyalindungan kilat), dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, bari minuhan sarat tina IEEE802.3AT, ngagunakeun kualitas luhur, ngurangan tinggi. alat panyalindungan Surge kapasitas, kapasitansi simpang ultra-low, struktur matriks dioda recovery ultra-gancang, saringan jaringan, jsb nyadiakeun panyalindungan tingkat kasar-énergi tinggi jeung panyalindungan rupa low-énergi pikeun garis data.Cocog pikeun server anu nganggo genep jinis kabel jaringan pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal jaringan dina waktos anu sami., Wireless AP, kaméra jaringan, switch jaringan jeung alat komunikasi panyalindungan surge séjén, desain terpadu terpadu, gampang pikeun masang.
  • TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45 séri alat panyalindungan kilat jaringan utamana ngawengku 100M jaringan alat panyalindungan kilat, jaringan Gigabit alat panyalindungan kilat, single-port jaringan alat panyalindungan kilat, 16-port jaringan alat panyalindungan kilat, 24-port jaringan alat panyalindungan kilat, jaringan switch panyalindungan kilat alat, panyalindungan surge sinyal, jeung produk panyalindungan kilat jaringan lianna.The 10/100 jaringan sinyal surge papayung dirancang nurutkeun IEC jaringan komunikasi kilat papayung papayung, sarta cocog pikeun 10BASE T atawa 10/100M adaptif Ethernet surge panyalindungan.Antarbeungeut RJ45 baku, circuit panyalindungan boga 4-core panyalindungan garis (1,2,3,6), 8-core garis panyalindungan pinuh (12, 36, 45, 78), nyolok tur muter.
  • TRSS-RJ45-16 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-16 Rak-dipasang Network Signal Surge papayung

    TRSS-RJ45-16 1000MPOE jaringan alat panyalindungan kilat (Gigabit POE alat panyalindungan kilat, catu daya Ethernet alat panyalindungan kilat), dirancang jeung dijieun nurutkeun standar IEC jeung GB, bari minuhan sarat tina IEEE802.3AT, ngagunakeun kualitas luhur, ngurangan tinggi. alat panyalindungan Surge kapasitas, kapasitansi simpang ultra-low, struktur matriks dioda recovery ultra-gancang, saringan jaringan, jsb nyadiakeun panyalindungan tingkat kasar-énergi tinggi jeung panyalindungan rupa low-énergi pikeun garis data.Cocog pikeun server anu nganggo genep jinis kabel jaringan pikeun ngirimkeun kakuatan sareng sinyal jaringan dina waktos anu sami., Wireless AP, kaméra jaringan, switch jaringan jeung panyalindungan surge alat komunikasi séjén, desain terpadu terpadu, gampang pikeun masang.