ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Jaringan Pelindung Surge

  • TRSS-RJ45-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-24 Rék dipasang Network Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR -RJ45 seri protector surge device anu khusus dianggo pikeun sababaraha jaringan komputer sapertos jaringan ethernet (LAN), jaringan cincin, sareng jinisna anu bénten-bénten - daérah buktina, konéktor input sareng kaluaranna nyaéta RJ45 maie / konektor awéwé, anu gampang nyambung sareng dipasang dipasang, sareng éta utama dianggo dina alat sérver, stasiun damel (intranet) sareng router, HUB, sareng boardbandRJ45 panyalindungan antarmuka pikeun alat panyalindungan, anu ...
  • TRSS-RJ45-16 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-16 Rék dipasang Network Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR- RJ45 series surge protector device khusus dianggo pikeun sababaraha jaringan komputer sapertos jaringan ethernet (LAN), jaringan cincin, sareng jinisna anu bénten-bénten - daérah buktina, konéktor input sareng kaluaranna nyaéta RJ45 maie / konektor awéwé , anu gampang nyambung sareng dipasang sareng dipasang, sareng éta utama dianggo dina alat sérver, stasiun damel (intranet) sareng router, HUB, sareng interface band RJ45 board ...
  • TRSS-RJ45/8 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45 / 8 Jaringan Sinyal Panjegir Pelindung

    Perkenalan produk THOR-RJ45 seri protector surge device anu khusus dianggo pikeun sababaraha jaringan komputer sapertos jaringan ethernet (LAN), jaringan cincin, sareng jinisna anu bénten-bénten - daérah anu ngabuktoskeun, konéktor input sareng kaluaranna nyaéta RJ45 maie / konektor awéwé , anu gampang disambungkeun sareng dipasang sareng dipasang, sareng éta utama dianggo dina alat sérver, stasiun damel (intranet) sareng router, HUB, sareng boardband RJ45 panyalindungan antarmuka pikeun alat panyalindungan, anu ...
  • TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45 / 4 Network Signal Surge Protector

    Perkenalan produk THOR-RJ45 seri protector surge device anu khusus dianggo pikeun sababaraha jaringan komputer sapertos jaringan ethernet (LAN), jaringan cincin, sareng jinisna anu bénten-bénten - daérah anu ngabuktoskeun, konéktor input sareng kaluaranna nyaéta RJ45 maie / konektor awéwé , anu gampang disambungkeun sareng dipasang sareng dipasang, sareng éta utama dianggo dina alat sérver, stasiun damel (intranet) sareng router, HUB, sareng boardband RJ45 panyalindungan antarmuka pikeun alat panyalindungan, anu ...