ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Petir

  • TRSB Lightning Rod

    TRSB Kilat Rod

    spésifikasi rod kilat kudu akur jeung standar IEC / GB, unggal kategori prodection kilat boga rod kilat speatication tinggi béda.Struktur jeung Prinsipna sateuacanna pikeun nyegah rod kilat exciter jeung pemantul jeung rod ngumpulkeun ieu insulated.Ujung exciter jeung pemantul jeung struktur husus, energizer nyerep tur nyimpen énergi ti alam médan listrik.Reflektor jeung rod kilat pikeun nyambungkeun ogé jeung bumi jeung poténsi sarua.