ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Rod Kilat

  • TRSB Lightning Rod

    Rod kilat TRSB

    Spésifikasi rod kilat kedah akur sareng standar IEC / GB, unggal kategori produksi kilat ngagaduhan batang kilat speatasi anu béda-béda. Struktur sareng Prinsip Sateuacanna pikeun nyegah batang kilat tina éksitorir sareng pemantul sareng batang pangumpulna terisolasi. Ujung exciter sareng reflektor kalayan struktur khusus, énergi nyerep sareng nyimpen énergi tina alam lapangan listrik. Réfléktor ku rod kilat pikeun ngahubungkeun ogé bumi sareng poténsi anu sami.