ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Kotak Perlindungan Kilat

  • TRSX Lightning Protection Box

    Kotak Protéksi Kilat TRSX

    Perkenalan produk kotak perlindungan kilat TRSX seri kakuatan terutama dianggo pikeun cuaca, transportasi, pos sareng telekomunikasi, jaringan komputer, kotak distribusi listrik, padumukan, karéta api sareng lapangan sanésna. Pasokan listrik nyegah guludug B, C, D, tilu tingkat, numutkeun partisi panyalindungan kilat IEC (komisi éléktronik internasional), téori protéksi multi-tingkat, kelas B kagolong tingkat mimiti alat panyalindungan kilat panyalindungan kilat, tiasa ...