ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Kotak panyalindungan kilat

  • TRSX Lightning Protection Box

    Kotak panyalindungan kilat TRSX

    Runtuyan TRSX Kotak panyalindungan kilat mangrupakeun jenis alat panyalindungan kilat, anu utamana dipasang di kamar distribusi kakuatan, cabinets distribusi kakuatan, panels distribution kakuatan AC, kotak switch jeung alat penting lianna anu rentan ka panarajangan kilat di inlet kakuatan tina parabot. pikeun ngajaga alat tina catu daya.Karusakan disababkeun ku intrusion overvoltage kilat kana jalur.