ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Alat panyalindungan surge DC

  • TRS3 Surge Protection Device

    TRS3 Surge Protection Alat

    runtuyan TRS3 modular photovoltaic DC kilat arrester runtuyan anu loba dipaké dina generasi kakuatan photovoltaic jeung sistem kakuatan sejen, kayaning rupa kotak combiner, controller photovoltaic, inverters, AC jeung DC cabinets, layar DC jeung penting lianna sarta rentan ka panarajangan kilat parabot DC.Produk ngahijikeun alat isolasi sareng sirkuit pondok pikeun mastikeun isolasi listrik anu aman tina modul panyalindungan sareng nyegah bahaya seuneu anu disababkeun ku DC arcing.The lepat-buktina Y-tipe circuit bisa nyegah gagalna insulasi circuit generator ti ngabalukarkeun karuksakan kana panyalindungan surge, sarta bisa mastikeun ngagantian aman tina modul panyalindungan tanpa arcing.Ngajaga tina kilat teu langsung atawa épék kilat langsung atawa overvoltages sakedapan lianna.