ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Alat Perlindungan DC Lonjakan

  • TRS3 Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS3

    Perkenalan produk TRS3 seri alat panyalindungan lonjakan surya (salajengna disebut SPD) dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya anu sanés, éta ngalindungan langsung sareng ngarahkeun pangaruh atanapi voltase transientover anu sanés. desain numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, instalasi anu dipasang dina jero rohangan, voltase-diwatesan. SPD nahan sambung di jero, teras kagagalan rusakna SPD ku pemanasan, ...