ny
Sadaya jinis sareng kelas panangkap kilat sareng surge kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya syarat dumasar kana kelasna.

Kontrol Sinyal Surge Protector

  • TRSS-485 Control Signal Surge Protector

    TRSS-485 Control Signal Surge papayung

    The TRSS sinyal kontrol kilat papayung dipaké pikeun nangtayungan sénsitip-speed tinggi jalur jaringan komunikasi tina karuksakan disababkeun ku kilat ngainduksi tegangan, gangguan kakuatan, ngurangan éléktrostatik, jsb Alat panyalindungan kilat sinyal adopts sirkuit panyalindungan multi-tingkat, milih komponén kawentar dunya. , sarta dijieun ku téhnologi produksi canggih.Cai mibanda ciri kapasitas ayeuna badag, tingkat tegangan residual low, respon sénsitip, kinerja stabil, sarta operasi dipercaya.
  • TRSS-485 Control Signal Surge Protectors

    TRSS-485 Control Signal Surge Protectors

    TRSS Industrial control signal lightning protectors dipaké pikeun nangtayungan jalur komunikasi-speed tinggi sénsitip tina karuksakan disababkeun ku kilat ngainduksi tegangan, gangguan kakuatan, ngurangan éléktrostatik, jsb Alat panyalindungan kilat sinyal adopts circuit panyalindungan multi-tingkat, milih komponén kawentar dunya, sarta dijieun ku téhnologi produksi canggih.Cai mibanda ciri kapasitas ayeuna badag, tingkat tegangan residual low, respon sénsitip, kinerja stabil, sarta operasi dipercaya.