Taros Kami

Zhejiang THOR Electric Co., Ltd.

Alamat

Zona Pangwangunan Ékonomi Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15167875618

Sokongan: 0086-18969702600

Sokongan: 0086- (0) 577-62677705

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami