Taros Kami

Zhejiang THOR Electric Co., Ltd.

Alamat

Zona Pangwangunan Ékonomi Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Surélék

Telepon

Rojongan: 0086-18969702600

rojongan: 0086- (0)577-62677705

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami