ny
Sadaya jinis sareng kelas urang anu nyekel kilat sareng gelombang kami 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna.

Alat Perlindungan Lonjakan AC

  • TRS7 Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Surge TRS7

    Perkenalan produk TRS7 seri gelombang pelindung gelombang (anu ayeuna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya sanésna, éta ngajagi pikeun pangaruh teu langsung sareng langsung atanapi sakedik dina desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan, voltase-terbatas. SPD nahan sambung di jero, teras kagagalan rusak SPD ...
  • TRS9 Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS9

    Perkenalan produk alat panyalindungan lonjakan seri TRS9 (anu ayeuna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya anu sanés, éta ngajagi pangaruh teu langsung sareng langsung atanapi sakedik dina desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan, voltase-terbatas. SPD nahan sambung di jero, teras SPD ngarecahna failu ...
  • TRS-D Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS-D

    Perkenalan produk alat panyalindungan lonjakan seri TRS-D (saterasna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C S TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya sanés, éta ngajaga kana pangaruh langsung sareng langsung atanapi sakedik dina desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan, voltase-kawates. SPD nahan sambung di jero, teras SPD ngarusak gagal ...
  • TRS-A Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS-A

    Perkenalan produk TRS-A seri panyalindungan surge surge (anu disebatkeun ayeuna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya anu sanés, éta ngajaga kana pangaruh langsung sareng langsung atanapi sakedik dina desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan, voltase-kawates. SPD nahan sambung di jero, teras SPD ngarusak gagal ...
  • TRS-C Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS-C

    Perkenalan produk TRS-C series surge protection device (salajengna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltaseup nepi ka 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya sanésna, éta ngajaga kana pangaruh langsung sareng langsung atanapi sakedik dina desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan, voltase-kawates. SPD nahan sambung di jero, teras SPD ngarusak gagal ...
  • TRS-B Surge Protection Device

    Alat Perlindungan Lonjakan TRS-B

    Perkenalan produk TRS-B seri AC surge protector (anu ayeuna disebut SPD) cocog pikeun AC 50 / 60HZ, dipeunteun voltageupto 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS sareng sistem catu daya anu sanés, éta nangtayungan kana panyaluran teu langsung sareng langsung samentawis sanésna langkung desain voltaseSPD numutkeun standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur sareng prinsip SPD mangrupikeun palabuhan, panyalindungan anu ngareuwaskeun, pamasangan jero rohangan sareng tegangan anu diwatesanan. SPD nahan sambung di jero, teras kagagalan SPD. ..