Tentang Kami

logo

Thor sadayana ngeunaan ngajaga ngalawan épék anu ngarusak tina transien listrik. Éta mangrupikeun tujuan sareng misi kami pikeun ngahubungkeun tantangan palanggan sareng solusi sareng produk anu saé harga anu saé, réngsé ku layanan palanggan anu teu aya tandinganna sareng dukungan téknis.

Dilebetkeun dina 2006, Thor Electric Co., Ltd. parantos ngawangun sagala rupa pikeun nawiskeun seueur solusi panyalindungan sareng produk anu inovatif sareng dipercaya. Teras nuturkeun standar sistem kualitas internasional, nyaéta sertifikasi ISO 9001 sareng standar téknis kami saluyu sareng GB18802.1-2011 / IEC61643.1. Sadaya jenis sareng kelas urang kilat sareng panangkepan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) sareng 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) diuji sareng lulus sadaya sarat dumasar kana kelasna. Teras parantos ngarancang produk énggal pikeun nohonan diréktif RoHS saprak 2006. komitmen Thor pikeun patuh RoHS kalebet usaha neraskeun pikeun ngirangan ayana zat bahaya dina rarancang sareng ngadamel sababaraha produk populér.

Zhejiang Thor Electric Co., Ltd.komitmen pikeun minuhan sarat tina arahan Éléktrik Limbah Éléktronik sareng Alat Éléktronik (WEEE). Diréktif ieu ngabutuhkeun produsen alat-alat listrik sareng éléktronik pikeun ngabiayaan pamulangan kanggo panggunaan ulang atanapi daur ulang produkna anu disimpen di pasar Uni Éropa saatos 2005.