Tentang Kami

logo

Thor téh sadayana ngeunaan ngajaga ngalawan épék ngaruksak tina transients kakuatan.Éta tujuan sareng misi kami pikeun nyambungkeun tantangan palanggan kami kalayan solusi sareng produk anu berkualitas tinggi, harga anu pas - réngsé ku layanan palanggan anu teu aya tandingan sareng dukungan téknis.

Didirikeun taun 2006,Thor Electric Co., Ltd.geus diwangun sagalana pikeun nawarkeun rupa-rupa solusi panyalindungan surge inovatif tur dipercaya jeung products.Thor ieu nuturkeun standar sistem kualitas internasional, nyaeta ISO 9001 Certified jeung standar teknis urang aya dina garis kalawan GB18802.1-2011 / IEC61643.1.All jenis jeung kelas of arresters kilat jeung surge urang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) jeung 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) anu diuji sarta lulus sagala sarat dumasar kana class.Thor maranéhanana geus ngarancang produk anyar pikeun minuhan diréktif RoHS saprak 2006. Komitmen Thor anu terus-terusan pikeun patuh RoHS kalebet usaha anu neraskeun pikeun ngirangan ayana zat anu ngabahayakeun dina rarancang sareng pembuatan sajumlah produk populér.

Zhejiang Thor Electric Co., Ltd.komitmen pikeun nyumponan sarat tina diréktif Uni Europeanropa's Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE).Diréktif ieu meryogikeun produsén alat listrik sareng éléktronik pikeun ngabiayaan nyandak-balik pikeun dianggo deui atanapi daur ulang produkna disimpen di pasar EU saatos 2005.